Історія Карпатського Бровару налічує декілька сторіч. Аналізуючи «Люстрацією земель Галицької й Перемиської» за 1565р., яка вміщена в першому томі «Джерел до вивчення історії України –Руси», М.С.Грушевський зазначає , що в 16 столітті в Калуші солодовня і броварня сплачувала податки в місцеву казну.
Із звіту Стрийського окружного правління від 30 січня 1812р. теж маємо підтвердження того, що в 1811р. в Калуші була пивоварня.
В той час виробляли такі сорти пива: Експортове, Дубельтове, Цісарське….
Є збережені автентичні етикетки і пляшки….
В період першої і другої світових війн, підприємство не зазнало руйнувань і не припиняло роботу. За всі часи варили дуже багато видів пива. Та все ж деякі сорти треба назвати. Серед них «Авгзбурське», «Цісарське», «Портер», «Жигулівське», «Ризьке», «Московське», «Мартовське», «Слов`янське», «Російське», «Львівське», «Ленінградське».